Ασκήσεις αστρικής προβολής

 




Ασκήσεις αστρικής προβολής
Αστρική προβολή και Όνειρα...
Όταν ονειρευόμαστε, έχουμε εξωσωματικές εμπειρίες στο αστρικό επίπεδο. Η συνειδητή αστρική προβολή περιλαμβάνει να μπεις σε μια κατάσταση διαλογισμού, να μετακινήσεις το αστρικό σου σώμα έξω από το φυσικό σου σώμα και να ταξιδεύεις με το αστρικό επίπεδο.
Αστρικό Σώμα
Μεταξύ σας ως πνεύμα και το φυσικό σας σώμα υπάρχει ένα ενδιάμεσο σώμα γνωστό ως αστρικό σώμα σας. Είναι πιο ελαφρύ και πιο ευμετάβλητο από το φυσικό σου σώμα. Αλλά το αστρικό σώμα έχει περισσότερο σχήμα και πυκνότητα από το καθαρό πνεύμα. Το αστρικό σας σώμα μπορεί συχνά να είναι αναγνωρίσιμο ως η ανθρώπινη μορφή σας, αλλά μπορεί επίσης να αλλάξει εμφάνιση, σχήμα βάρδιας και να κάνει διασκεδαστικά πράγματα όπως το να κινείσαι μέσα από τοίχους.
Αστρικό αεροπλάνο
Ο κόσμος μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου είναι γνωστός ως αστρικό επίπεδο ή αστρικό. Ενώ συνήθως αναφέρεται στο ενικό ως αστρικό επίπεδο, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά διαφορετικά επίπεδα των αστρικών ή αστρικών επιπέδων. Κινούμαστε μέσα από αυτά τα αστρικά αεροπλάνα στα όνειρά μας.
Αστρικό Ταξίδι
Ο αστρικός κόσμος είναι πολύ πιο ρευστός από τον φυσικό κόσμο. Το αστρικό ταξίδι δεν δεσμεύεται από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου. Μπορείτε να επισκεφτείτε διαφορετικές διαστάσεις και να ταξιδέψετε σε προηγούμενες ή μελλοντικές εμπειρίες στο αστρικό. Για πολλούς ανθρώπους, είναι επίσης ευκολότερο να συνδεθούν με νεκρούς αγαπημένους στο αστρικό.
Τα αστρικά αεροπλάνα ποικίλλουν από τα συνηθισμένα, στο φαντασμαγορικό, στο θεϊκό. Αψηφώντας τον εύκολο ορισμό, τα αστρικά επίπεδα τέμνονται τόσο με τη φυσική πραγματικότητα όσο και με τα συμβολικά βασίλεια του κόσμου των ονείρων. Το αστρικό ταξίδι μπορεί να σας ταξιδέψει σε διαστάσεις πέρα από τη φαντασία σας.
Αστρικές Ονειρικές Εμπειρίες
Το αστρικό σου σώμα παίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία νέων εξελίξεων που δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα στη φυσική σου ζωή. Το αστρικό είναι σαν ένα τεράστιο εργαστήριο στο οποίο πειραματίζεσαι με τη ζωή σου και τις δημιουργίες σου.
Το αστρικό μπορεί επίσης να προσφέρει μεγάλη διορατικότητα, καθώς σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Οι αστρικές ονειρικές εμπειρίες σας επιτρέπουν να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία από την κανονική σας επίγνωση. Ως αποτέλεσμα, τα αστρικά όνειρα μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εργασία σε καταστάσεις που -για τον έναν ή τον άλλο λόγο - μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν άμεσα στην καθημερινή ζωή.
Διαλογισμός αστρικής προβολής
Η αστρική προβολή συνήθως περιλαμβάνει να μπεις σε μια κατάσταση διαλογισμού ώστε να μπορείς συνειδητά να μετακινήσεις το αστρικό σου σώμα έξω από το φυσικό σου σώμα. Με εξάσκηση, η αστρική προβολή σας επιτρέπει να αναπτύξετε μεγαλύτερη επίγνωση των εξωσωματικών και αστρικών εμπειριών.
Αυτές είναι απλές κατευθύνσεις για έναν αστρικό διαλογισμό που είναι κατάλληλος για αρχάριους...
ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ:
Προετοιμάζοντας τον Χώρο, Προετοιμάζοντας τον Εαυτό σου...
Βρες ένα ήσυχο, άνετο μέρος για τον εαυτό σου-- όπου δεν θα σε ενοχλήσουν. Δημιουργήστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Μπορεί να θέλετε να ανάψετε ένα κερί, να κάψετε λιβάνι ή να παίξετε λίγη ήσυχη, χαλαρωτική μουσική στο βάθος. Αρχίζω να χαλαρώνω γενικά. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και ίσως κάντε μερικές ελαφριές διατάσεις. Καθίστε όρθιοι σε άνετη θέση με ανοιχτή στάση.
Μέρος Ι: Διαλογισμός αύρας
Συγκεντρώσου και προσγειώσου κάνοντας τον Διαλογισμό της Aura στο Πώς να Διαλογιστείς. Θα πρέπει επίσης να το επαναλάβετε αυτό μετά τον διαλογισμό αστρικής προβολής.
Παρατηρήστε πώς βιώνετε τον εαυτό σας πριν κάνετε την άσκηση Astral Projection. Τότε κλείσε τα μάτια σου και εστίασε την προσοχή σου προς τα μέσα...
Μέρος ΙΙ: Διαλογισμός αστρικής προβολής...
Πρόσεχε το σώμα σου. Παρατηρήστε πώς βιώνετε την πυκνότητα του φυσικού σας σώματος. Τότε προσέξτε την αύρα σας περίπου το μήκος ενός χεριού γύρω από το σώμα σας. Παρατηρήστε πώς βιώνετε την ελαφρότητα της πνευματικής σας ενέργειας. Τότε άρχισε να ανοίγεις την επίγνωση ενός ενδιάμεσου σώματος ανάμεσα στο φυσικό σου σώμα και εσένα ως πνεύμα. Παρατηρήστε πώς βιώνετε τη δόνηση του αστρικού σας σώματος.
Αφήστε τον εαυτό σας να μετατοπίσει την επίγνωσή σας στο αστρικό σας σώμα. Να είστε παρόντες στο αστρικό σας σώμα.
Αιωρήστε το αστρικό σας σώμα μέχρι τη γωνία του δωματίου. Να είστε παρόντες στο αστρικό σας σώμα στην πάνω γωνία του δωματίου. Από εκείνη την πάνω γωνία του δωματίου, προσέξτε το φυσικό σας σώμα κάτω από εσάς, κάθεται στην καρέκλα. Παρατηρήστε πώς βιώνετε το φυσικό σας σώμα κάτω από εσάς.
Μετά ανέβασε το αστρικό σου σώμα μέσα από το ταβάνι και ανέβα στην οροφή του κτιρίου σου. Προσέξτε το αστρικό σας σώμα που στέκεται στην οροφή του κτιρίου σας. Στην ταράτσα, κουνήσου λίγο στο αστρικό σου σώμα. Παρατηρήστε πώς βιώνετε να βρίσκεστε στο αστρικό σας σώμα. Προσέξτε τον κόσμο γύρω από την ταράτσα του κτιρίου σας. Παρατηρήστε πώς βιώνετε τον κόσμο από το αστρικό σας σώμα.
Μετά φέρτε το αστρικό σας σώμα κάτω από την οροφή και βρεθείτε ξανά στην πάνω γωνία του δωματίου. Από την πάνω γωνία του δωματίου, παρατηρήστε το φυσικό σας σώμα να κάθεται στην καρέκλα από κάτω σας.
Επιπλεύστε το αστρικό σας σώμα πάνω από το φυσικό σας σώμα. Παρατήρησε πώς είναι να είσαι πάνω από το φυσικό σου σώμα. Τότε χαμηλώστε απαλά τον εαυτό σας κάτω στο φυσικό σας σώμα. Πρώτα προσέξτε ότι βρίσκεστε στο αστρικό σας σώμα στο φυσικό σας σώμα. Τότε αφήστε τον εαυτό σας να μετατοπίσει την επίγνωσή σας στο ίδιο το φυσικό σας σώμα. Αφήστε τον εαυτό σας να επανέλθει πλήρως στο φυσικό σας σώμα.
Μέρος ΙΙΙ: Επανάληψη του Διαλογισμού της Αύρας
Συγκεντρώσου και προσγειώσου κάνοντας τον Διαλογισμό της Aura στο Πώς να Διαλογιστείς. Τράβηξε όλη σου την ενέργεια πίσω από πάνω σου. Νιώσε τα πόδια σου στο πάτωμα. Νιώσε τα πόδια, τον κορμό, τα χέρια, τον λαιμό και το κεφάλι. Πρόσεχε την αύρα σου ένα μήκος χεριού γύρω από το σώμα σου. Παρατήρησε πώς είναι να είσαι τιμωρημένος πίσω στο σώμα σου.
Όταν αισθάνεστε έτοιμοι, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες, ανοίξτε απαλά τα μάτια σας και σιγά σιγά άρχισε να κινείσαι. Παρατηρήστε πώς βιώνετε τον εαυτό σας μετά την άσκηση Astral Projection. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να ενσωματώσει αυτή την εμπειρία και να απολαύσει τη χαλάρωση πριν προχωρήσετε σε άλλες δραστηριότητες. (Ειδικά αφού αρχίσεις να εξασκείσαι σε αυτόν τον διαλογισμό-- ίσως θες να γράψεις ημερολόγιο την εμπειρία σου, να πιεις ένα φλιτζάνι τσάι ή να πας μια ήσυχη βόλτα. )
Εάν ασκείτε αστρικό διαλογισμό σε τακτική βάση, θα γίνει ευκολότερο να το κάνετε και οι εξωσωματικές σας εμπειρίες θα γίνουν σταδιακά πιο ξεκάθαρες.
https://www.spellsofmagic.com/coven_ritual.html...


https://www.spellsofmagic.com/coven_ritual.html?ritual=1518&coven=245&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2FCuxVEnqndgkZUXI1S9S4OG9V-1RbOd4iQlqfG8uXvcDlAfy2jQ7pkyE_aem_AWoU5EpaH1m6nPMHahwulVp3Cda9zmNKlTwIS0rvbm-bPHLv9ANL84Ahb8gQP_5ZHvLoajPrs_NDOMyFXEhQXq-4

Post a Comment

0 Comments