Θερινό Ηλιοστάσιο [21 Ιουνίου]




Θερινό Ηλιοστάσιο [21 Ιουνίου]
Το Θερινό Ηλιοστάσιο ξεκινά όταν ο Ήλιος μπαίνει στις 0 μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου. Το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι ένα από τις τέσσερις κύριες «Ηλιακές Γιορτές» του έτους. Τα υπόλοιπα είναι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στις 0 μοίρες του Αιγόκερου, η Εαρινή Ισημερία όταν ο Ήλιος μπαίνει στις 0 μοίρες του Κριού και τη Φθινοπωρινή Ισημερία όταν ο Ήλιος μπαίνει στις 0 μοίρες του Ζυγού.
Όλες οι Σατανικές [αρχαίες Παγανιστικές] εορτές έχουν διαστρεβλωθεί και αντικατασταθεί με ψευδείς βιβλικούς χαρακτήρες, πλασματικούς θρύλους και πρακτικές που είναι ασύνδετες με τις πραγματικές γιορτές. Αυτό έχει γίνει από την Χριστιανική Εκκλησία με μόνο σκοπό την αφαίρεση όλης της πνευματικότητας και της πνευματικής γνώσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω διαβάστε το άρθρο: Το Κλεμμένο Έτος
Οι Σατανικές εορτές εκτός από το ότι είναι στιγμές για γιορτές και πανηγήρια, αυτές οι ημέρες ευνοούν τις αστρικές επικοινωνίες και οι μαγικές λειτουργίες ενδυναμώνονται σημαντικά [ανάλογα με τη συγκεκριμένη εορτή]. Η γη στρίβει πάνω στον άξονά της και το βαρυντικό πεδίο αλλάζει.
Η βάση για όλες τις Σατανικές εορτές είναι η πνευματική αλχημεία. Για αυτούς που κάνουν το Μέγα Έργο και/ή εξελίσσουν τις δυνάμεις τους και τη ψυχή τους, αυτές οι ημέρες είναι πολύ σημαντικές για διαφορετικές πτυχές της λειτουργίας. Για παράδειγμα, το Μέγα Έργο θα πρέπει να ξεκινά στις 3πμ της ημέρας που ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Κριού.
Το σύμβολο του Κριού είναι από εκεί που κλάπηκε «ο Αμνός του Θεού». Το σύμβολο του ΧιΡο που συναντάται σε πίνακες που απεικονίζουν τον ναζωραίο και τα σχετικά έχει επίσης κλαπεί από τα Ρουνικά σύμβολα.
Το Θερινό Ηλιοστάσιο αντικαταστάθηκε από τη Χριστιανική Εκκλησία με τη «γιορτή του Αη Γιαννιού».
Το 666 είναι ο αριθμός για τον Ήλιο.
Λειτουργίες που σχετίζονται με την ηλιακή μαγεία ενισχύονται έντονα αυτή τη στιγμή
Λειτουργίες στο ηλιακό τσάκρα ενισχύονται έντονα αυτή τη στιγμή
Επικοινωνίες με αστρικές οντότητες όπως τα στοιχειακά, νεράιδες, γνώμοι κτλ. ευνοούνται αυτή τη στιγμή.
Όπως και με το Σαμέιν, το αστρικό πέπλο είναι πολύ λεπτό και κάνει την τηλεπαθητική επικοινωνία πολύ πιο εύκολη
Ευνοείται η μαγεία της φωτιάς
Η Παραμονή του Θερινού Ηλιοστάσιου έχει μεγάλη παράδοση ότι είναι μια νύχτα που η μαντεία είναι πολύ εύκολη και ακριβής
Την Παραμονή επίσης ενισχύονται τα ερωτικά μαγικά
Είναι μια τέλεια και ισχυρή στιγμή για τον εμποτισμό βοτάνων, κρυστάλλων και άλλων αντικειμένων με ηλιακή ενέργεια.
Αυτή η μέρα ευνοεί το ξεκίνημα θεραπευτικής λειτουργίας, καθώς το ηλιακό τσάκρα είναι ο εσωτερικός θεράπων
Παραδοσιακά γίνονται λειτουργίες που σχετίζονται με την ενίσχυση νερού με ηλιακή και/ή θεραπευτική ενέργεια
Δημιουργία και ευλογία ραβδιών [στοιχείο φωτιάς] και η ευλογία και ενδυνάμωση τράπουλας Ταρώ
Μαγικά και λειτουργίες με Ρούνους ευνοούνται καθώς οι Ρούνοι είναι του στοιχείου της φωτιάς
Η συγκέντρωση βοτάνων για μαγεία, ειδικά αυτών που χρησιμοποιούνται για μαγεία ήλιου/φωτιάς και/ή θεραπείας
Σε αρχαίους καιρούς, γλέντια και εορτασμοί αυτής της σημαντικής γιορτής σχεδόν πάντα περιελάμβαναν Φωτιές Βάαλ [παραδοσιακές φωτιές]. Το στοιχείο της φωτιάς αναπαριστά τη ζωτική δύναμη και την ίδια τη ζωή. Ο θάνατος είναι ψυχρός και σκληρός. Η φωτιά είναι ζεστή και γεμάτη ζωή. Αυτοί από εμάς που έχουμε συγκεντρώσει τη ζωτική δύναμη μέσα μας γνωρίζουμε πόσο καυτή μπορεί να είναι, σαν την ενέργεια κουνταλίνι. Το παραδοσιακό χρώμα για αυτή τη γιορτή είναι λευκό.
Χοροί σε κύκλο, φιδίσιοι χοροί, σεξουαλικά όργια, απόλαυση και εορτασμοί είναι όλα παραδοσιακά για τη Θερινή Ισημερία. Η παράδοση του ανάματος της Φωτιάς του Βάαλ και το πήδημα πάνω από τη φωτιά έχει επιβιώσει από αρχαίους καιρούς. «Παρά τις απόπειρες της εκκλησίας να καταπατήσει όλες τις Παγανιστικές παραδόσεις, το άναμα της φωτιάς στο μεσοκαλόκαιρο επιβίωσε ακόμα και στις πιο αυστηρές Χριστιανικές κοινωνίες» [1]
Οι αρχαίοι Δρυίδες γιόρταζαν την ένωση του «Ουρανού και της Γης». Αυτό σημαίνει την ισορροπία στο τσάκρα της καρδιάς. Οι όροι «ουρανός» και η «γη» έχουν κλαπεί από τον Ταοΐσμό και είναι κωδικές λέξεις για το τσάκρα της κορώνας [ουρανός] και το τσάκρα της βάσης [γη]. Σε κάποια διδάγματα η «κόλαση» είναι κωδική λέξη για το τσάκρα της βάσης, με τη γη να βρίσκεται στο τσάκρα της καρδιάς, αλλά για την ‘ένωση’ που αναφέρεται εδώ, αυτή αφορά την ένωση των ενεργειών της βάσης και της κορώνας. Αυτή τη μέρα γιορτάζεται η ένωση και των δύο στοιχείων: του νερού και της φωτιάς.
Αυτή τη περίοδο είναι επίσης παραδοσιακές οι τελετές βουντού και έχουν επιβιώσει για αιώνες. «Αμέσως τα τύμπανα αύξησαν ρυθμό, οι τραγουδιστές έψαλαν το τελετουργικό τραγούδι και μια χορεύτρια μπήκε στον κύκλο και ξεκίνησε τον τελετουργικό χορό μιμούμενη τις κινήσεις του φιδιού. Ένας ξέφρενος ομαδικός χωρός ακολούθησε, οι χορευτές έσκισαν τα ρούχα τους και χόρευαν γυμνοί μέχρι που τελείωσε η τελετή, όπως γίνονταν πάντα, με ένα σεξουαλικό όργιο». [2]
Παραπομπές/Βιβλιογραφία:
Magical Celebrations: MIDSUMMER of the Summer Solstice by Anna Franklin © 2002
The Folklore of American Holidays, First Edition
Medieval Celebration by Daniel Diehl and Mark Donnelly © 2001
Πνευματική Ιδιοκτησία Ιερατείου Joy of Satan: © 2009
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσου: 12-16457








Post a Comment

0 Comments